8 612 56150
  • Kaip konservuoti be druskos, be acto, be cukraus ir be kaitinimo

Kaip konservuoti be druskos, be acto, be cukraus ir be kaitinimo

ISBN:
9789984639680
Formatas:
14x20
Kalba:
Lietuvių
Metai:
2010
Puslapių skaičius:
48
Viršeliai:
Minkšti viršeliai
Leidėjas:
Ilzė Jansonė
Autorius:
Ilzė Jansonė
Kaina: 1.49€
Kiekis:

Knygos autorė teigia, jog kiekvienas veiksmas turi turėti tikslą, nes tikslo neturėjimas yra pražūtingas ir veikėjui ir jo darbui. Koks yra Jūsų žiemos atsargų ruošimo tikslas? Jeigu tik išrikiuoti stiklainių eiles su išsaugotais vaisiais, kas begali būti paprasčiau? Taip konservuodami užpilame viską formalinu ir džiaugiamės. Ilgai, amžinai džiaugiamės... Na ir kas, kad nevalgoma? Bet juk turime...

Jūs sakysite juokinga ir kvaila... Tačiau druska, cukrus, actas ir yra tas "formalinas", tai sulėtinto veikimo bomba...

Pagrindinis konservavimo tikslas, kodėl tai daroma, turėtų būti- dėl puikios sveikatos. Tam, kad iš tiesų išsaugotume vertingas vasaros ir rudens dovanas- daržoves, vaisius, uogas, žalumynus, pasinaudotume jomis ir mes, ir mūsų artimieji, kad pasinaudotume jose esančiomis geriausiomis savybėmis.

Knygelė adresuota tam, kuris ieško naujų žinių, kuris pasiruošęs veikti dėl savo šeimos gerovės, nori gyventi sveikai bei harmoningai.

Parašyti atsiliepimą

Pastaba: Įvestas tekstas nebus išverstas.
    Blogas           Geras
Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies).
Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika
Sutinku