8 612 56150
  • 1000 patiekalų

1000 patiekalų

ISBN:
9789955210450
Formatas:
-
Kalba:
-
Metai:
-
Puslapių skaičius:
-
Viršeliai:
-
Leidėjas:
-
Autorius:
-
Kaina: 20.27€
Prekės šiuo metu neturime

Ši išsami, išmoningai parengta  valgių knyga atskleidžia, koks platus ir įdomus valgių pasaulis, kaip savitai jis atspindi įvairių tautų papročius bei įpročius, gyvenseną ir mąstyseną. Kita vertus, jos sumanymas anaiptol ne priblokšti valgių pasaulio įmantrybėmis bei margumynais, o parodyti, kaip svarbu viską daryti iš širdies, su meile ir smagia pagava kurti. Taigi šiuo tikslu viskas buvo surinkta, surūšiuota, trumpai glaustai aprašyta ir papildyta puikiomis nuotraukomis.

  • Daugiau kaip 1000 valgių iš įvairių šalių. Juos renkantis paisyta tam tikros sekos, kurios pagrindinė ašis- gražiai derantis pasaulio margumas, įvairumas ir sykių vienovė.
  • Valgių aprašymai išdėstyti aiškiai, tiksliai ir kiek įmanoma glausčiau. Jie lengvai suprantami ir perteikia visus būtinus dalykus valgiams paruošti.
  • Medžiagos ir ruošiniai suminėti tokia tvarka, kokia juos paranku susidėti gaminant. Nurodytas tikslus gaminimo laikas, karštis, šaldymo ar aušinimo trukmė ir kiti svarbūs dalykai.
  • Rinkinys parengtas taip, kad tiktų kuo įvairesnio plauko skaitytojams. Jame apstu ir neprilygstamos, iškilios, ne kiekvienam naujokui įkandamos virtuvės didžiūnų kūrybos, ir labai paprastų, kasdienių valgių. Ir sočių, "kaimiškų", ir itin lengvų "apskaičiuotų" bei "suderintų" šiuolaikiškų. Čia esama ir senoviškų patiekalų, ir sukurtų praėjusiame amžiuje, ir visai neseniai. Norintys ras ir prašmatnių, menančių karalių bei didikų stalus patiekalų, ir vidutinių, ir visai kuklių. Vieni valgiai gaminami keletą dienų pagrečiui, kiti valandą kitą, o dar treti vos keletą minučių. Taigi norintiems išsirinkti tikrai yra iš ko.


Parašyti atsiliepimą

Pastaba: Įvestas tekstas nebus išverstas.
    Blogas           Geras
Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies).
Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika
Sutinku