Vieningas lietuviškų tautinių, firminių patiekalų ir kulinarijos gaminių receptūrų bei technologijos aprašymų rinkinys
ISBN:
9786098152067
Formatas:
15x21x4
Kalba:
Lietuvių k.
Metai:
2016
Puslapių skaičius:
520
Viršeliai:
Kietas
Leidėjas:
Fortus Vita
Autorius:
Birutė Rutkauskienė
Kaina: 16.30€
Prekės šiuo metu neturime
Kulinarijos receptūrų rinkinys yra skirtas kiekvienam, kuris nori gaminti. Šias receptūras parengė ir ištobulino maisto ruošimo profesionalai, remdamiesi senolių ir prosenių patirtimi nuo seniausių laikų. Knyga atskleidžia, kokia turtinga ir jau pamiršta mūsų virtuvės receptų įvairovė, kurios pagrindą sudaro vietoje užauginti vaisiai, daržovės, grūdinės kultūros, pieno ir mėsos produktai. Sužinosite, kaip gaminti skaniai, kad džiaugtųsi širdis ir kūnas, nenaudojant cheminių priedų. Tikimės, kad ši knyga įkvėpseksperimentuoti, kurti naujas receptūras, atsižvelgiant į produktų cheminę ir energinę sudėtį, jų kiekius, kad maistas būtų subalansuotas, teiktų energijos ir sveikatos.
Knyga su brokuotu viršeliu.