Priešvėžiniai maisto produktai ir receptai
Išsami vėžio priežasčių analizė rodo, jog apytikriai trečdalis vėžio atvejų yra tiesiogiai susiję su netinkama mityba. Šios knygos autoriai profesorius Richard Beliveau ir mokslinis bendradarbis Denis Gingras, pateikia ir apibendrina naujausius mokslinius tyrimus, įrodančius tinkamos, tam tikrais principais ir produktais pagrįstos mitybos įtaką rizikos susirgti atskirų organų vėžiu mažinimui. Knygoje išsamiai atskleidžiamas mechanizmas, kaip mityba stabdo arba skatina nutukimo, uždegimo ir galiausiai vėžio vystymosi procesus.
Skaitytojai šioje knygoje ras atsakymus į klausimus, kokie maisto produktai turi veiksmingiausią priešvėžinį poveikį, kaip mitybos pagalba gyventi sveikiau siekiant išvengti vėžio grėsmės.
Knygos autoriai pateikia daugiau kaip 160 receptų, kuriuos priešvėžinį poveikį turinčių produktų pagrindu sukūrė įvairias pasaulio kulinarines tradicijas atstovaujantys kulinarijos meistrai.
Knyga su brokuotu viršeliu.